dimecres, 14 de novembre del 2007

Per estudiar Aristòtil


A més dels apunts de classe, del llibre de text i dels textos que treballarem a l'aula, podeu repassar i/o ampliar el tema d'Aristòtil consultant les següents webs (vull dir que és una selecció de les moltes webs dedicades a Aristòtil que podeu trobar fent una simple recerca, aquí la meva tasca com a professor consisteix en triar les que em semblen millors per a vosaltres).
Una complet tema sobre Aristòtil el trobareu a Filoxarxa, l'enllaç directe aquí. Si voleu consultar algun concepte concret d'Aristòtil, Ramon Alcoberro ha elaborat un Vocabulari d'Aristòtil.
Ànims!

2 comentaris:

CaTeRiNa ha dit...

Enhorabona!
Molt bona idea això de comunicar-se amb els alumnes a través del blog. És una eina més a emprar. I com a filla de filòsof que soc, t'anim des del meu blog a seguir endavant! Que això va a més! A veure si animes al meu pare...

Toni_portero ha dit...

Hola!!! tenc una suggerència.
He vist que tens enllaços a webs que habitualment visit per realitzar tests sobre els autors que estic estodiant, així se que és el que se, i el que no se.
No estiria malament, possar una mena de "propaganda" algo aixi (Aquí trobaras facilitats per aprovar filosofia) aixi tothom si enxufava jejejej, be ido aleshores el qeu vull dir, és que els meus coneixements sobre autors me es mes facil assimilar-los aixi perque em comporten manco feina de recerca i d'estudi, i de tot el que pot entrar a l'examen, el que no me se, se que ho tenc que estodiar. i aixi ja tens una millor guia per poder estodiar. !És un recurs per a VAGOS¡

Jo mateix:
Toni Egea 2n Bat A