dilluns, 2 de juny del 2008

Carta de comiat de na Susana i n'Eva

Hola a tots i totes!!

      Som na Susana i n'Eva, recordau?

      Abans de res volem demanar-vos disculpes per no haver pogut acomiadar-nos de vosaltres directament i per haver torbat tant a dir-vos res. No dubteu que és el que més ens hauria agradat, però les circumstàncies no ens ho han permès.

      Si ens haguéssim pogut veure vos hauríem explicat que no podrem tornar a compartir moments amb vosaltres perquè hem canviat de lloc de feina. La veritat és que, d'una banda, estam molt contentes perquè començam noves experiències, però ens hagués agradat acabar el curs amb vosaltres i aprofundir més sobre temes relacionats amb les característiques del món actual, la cooperació per al desenvolupament i la tasca que realitzen les organitzacions no governamentals que es dediquen específicament a cooperar amb entitats i població d'altres països.

      Ens ha agradat moltíssim compartir estones i converses amb vosaltres, la nostra intenció era poder reflexionar amb vosaltres diverses maneres de valorar la vida, aportar elements de reflexió sobre aspectes que consideram essencials per començar a entendre el perquè d'algunes de les coses que condicionen la nostra existència i que tant tenen a veure amb el nostre entorn, tant el que considerem més proper com aquell que percebem més llunyà.

      Esperam que el temps que hem passat plegats hagi estat profitós de qualque manera, per a nosaltres ha estat una molt bona experiència, gràcies per tot...

       Una forta abraçada,

    Susana i Eva