diumenge, 16 de novembre del 2014

Programa de filosofia a la ràdio

Els divendres de 20:00 a 21:00 hores s'emet a la cadena Ona Mediterrània (98.0 FM) el programa Àgora de can Alcover dedicat a la Filosofia. El creador, director i presentador del programa és Miquel Àngel Ballester, llicenciat en Filosofia per la UIB i activista compromès amb el medi ambient, l'educació, la societat, etc. El programa consta de diverses seccions, com ara, entrevistes, La vida en un tuit, Cinema i filosofia, o Aula de Filosofia, en la que un servidor hi col·labora. Té una pàgina a Facebook on hi publica fotografies, fragments de les pel·lícules tractades, enllaços a les pàgines webs recomanades i també hi podeu escoltar els podcasts dels programes a través de la plataforma ivoox.com o Soundcloud.

La secció Aula de Filosofia s'ha dedicat fins al moment a la web de filosofia filopolis.cat, la web filoetica, i al comentari de textos filosòfics.

El programa de dia 21 de novembre de 2014 serà un programa especial amb motiu del Dia mundial de la Filosofia, que es cel·lebra el dijous dia 20. En el programa molts convidats llegiran textos de filosofia, i es parlarà de la Plataforma en Defensa de la Filosofia - Illes Balears en relació a l'atac a la Filosofia per la LOMCE.